Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita73g234kcal7.3g47.5g1.5g9.5g
Vehnäjauho, sunnuntai48g166kcal5.7g33.7g1g1.4g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.7g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 8.2g72kcal0g0g8.2g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 59g18kcal1.7g2.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana392g1024kcal29.8g177g21.6g21.8g
Valittu annoskoko196g512kcal14.9g88.5g10.8g10.9g
Annoskoko puolitettuna98g256kcal7.5g44.3g5.4g5.5g
Arvot/100g100g261kcal7.6g45.1g5.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365760