Paistettu pinaatti sipulilla

Kuumenna öljy kuumaksi, paista hetki valkosipulia ja sipulia.

Lisää pinaatin lehdet, paista hetki jotta neste lähtee.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Päälle muutama pieni palanen fetajuustoa.

Tulee yksi iso tai kaksi pienempää annosta.

Jos käytät pakastepinaattia, käytä isolehtistä pinaattia.

Sulata se ensin vaikka mikrossa, valuta ja paista sitten.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Chiora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Rypsiöljy 8.8g77kcal0g0g8.8g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 8.8g20kcal1.2g0.1g1.6g0g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Pinaatti 149g20kcal2.4g0.6g0.4g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana392g256kcal8.4g5.2g21.8g4.8g
Valittu annoskoko196g128kcal4.2g2.6g10.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna98g64kcal2.1g1.3g5.5g1.2g
Arvot/100g100g65kcal2.1g1.3g5.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372790