Valkopapukeitto

Kuumenna sipulit, purjot, valkosiouli, öljy ja hiukan vettä pannussa.

Kuullota 5min.

Kiehauta kasvisliemi ja kaada vihanneksille.

Lisää pari laakerinlehteä ja persilja.

Mausta korianterin siemenillä.

Anna kiehua 15min.

Lisää pavut ja keitä 3-4min miedolla lämmöllä.

Poista liedeltä, anna hiukan jäähtyä.

Poista laakerinlehdet ja soseuta keitto.

Koristele ruohosipulilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Inez59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 8.6g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Purjosipuli 31g7.2kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Kasvisliemikuutio 1.7g5.2kcal0.2g0.2g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 63g67kcal5.3g8.8g0.2g4.4g
Persilja 7.8g2.1kcal0.1g0.1g0g0.6g
Ruohosipuli 3.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana392g201kcal12.8g21.2g4.6g11.8g
Valittu annoskoko196g100kcal6.4g10.6g2.3g5.9g
Annoskoko puolitettuna98g50kcal3.2g5.3g1.2g3g
Arvot/100g100g51kcal3.3g5.4g1.2g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135910