Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Jos haluat keitosta vaaleaa, kuori kesäkurpitsat.

Pilko kurpitsa pienemmäksi ja kuullota hiukan öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää mukaan vesi sekä liemikuutiot ja anna kiehua noin 15 minuuttia.

Soseuta seos tasaiseksi ja tarkista suola.

Lisää sen jälkeen viipaloitu juusto ja keitä, kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 103g19kcal0.6g2.6g0.4g0.7g
Maggi vähärasvainen kasvisliemikuutio6.6g14kcal0.5g1.7g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g39g109kcal7.4g0g8.6g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana392g299kcal17g8.6g20.6g1.4g
Valittu annoskoko196g149kcal8.5g4.3g10.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna98g75kcal4.3g2.2g5.2g0.4g
Arvot/100g100g76kcal4.3g2.2g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302965