Porkkanakeitto

Kuullota sipulit, kuutioidut porkkana ja jauho öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemi.

Keitä kypsäksi ja soseuta keitto.

Lisää kerma ja hieman paprikaa sekä rakuutaa tai korianteria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 106g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 70g23kcal0.4g3.9g0.1g1.8g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g1.1g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g14g17kcal0.5g0.6g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana393g108kcal2g10.6g5.4g3.8g
Valittu annoskoko196g54kcal1g5.3g2.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna98g27kcal0.5g2.7g1.4g1g
Arvot/100g100g28kcal0.5g2.7g1.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278011