Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.5kcal0.1g1.2g0g0.5g
Naudanliha keskiarvo 75g115kcal14.5g0g6.3g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g45g27kcal0.7g5.8g0g0.4g
Hapankaali (Rasilainen)38g6.8kcal0.7g0.7g0.1g0.8g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Smetana2.3g8.8kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana393g333kcal32.4g16.8g14.6g4g
Valittu annoskoko197g167kcal16.2g8.4g7.3g2g
Annoskoko puolitettuna98g83kcal8.1g4.2g3.7g1g
Arvot/100g100g85kcal8.2g4.3g3.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225032