Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.1g1.5g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g53g29kcal0.8g3.4g1.3g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g25g5.1kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g25g43kcal0.6g1.5g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana393g336kcal22.4g15.2g20.2g2g
Valittu annoskoko197g168kcal11.2g7.6g10.1g1g
Annoskoko puolitettuna98g84kcal5.6g3.8g5.1g0.5g
Arvot/100g100g86kcal5.7g3.9g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266348