Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu75g165kcal6.4g4.9g13.5g1.1g
Ketsuppi, Felix5.6g5.1kcal0.1g1.2g0g0g
Sinappi 5.6g7.4kcal0.2g0.8g0.3g0.1g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka26g15kcal0.1g3.6g0g0.3g
Ruokakerma 5%, Valio47g31kcal0.7g2g2.3g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)38g98kcal9.8g0.6g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana393g641kcal34.6g26.2g45g3g
Valittu annoskoko196g321kcal17.3g13.1g22.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna98g160kcal8.7g6.6g11.3g0.8g
Arvot/100g100g163kcal8.8g6.7g11.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277493