Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g36g125kcal4.6g22.5g1.2g3.2g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 50g95kcal10g0.2g6.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 31g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti6.3g18kcal0.2g0.4g1.7g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)8.1g10kcal0.3g0.3g0.8g0g
Tomaattimurska 50g15kcal0.3g2.7g0.1g1g
Oliiviöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana393g566kcal31.6g55.2g22.6g9.2g
Valittu annoskoko197g283kcal15.8g27.6g11.3g4.6g
Annoskoko puolitettuna98g142kcal7.9g13.8g5.7g2.3g
Arvot/100g100g144kcal8g14g5.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=455124