Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla, kiehauta vesi, lisää ruusukaalit ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää muut kasvikset ja jauheliha ja keitä miedolla lämmöllä vielä n. 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g56g14kcal0.6g2.8g0g0g
Ruusukaali (Findus), annos 100g7g2.5kcal0.3g0.2g0g0.3g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 34g47kcal6.3g0g2.4g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.4g3.5kcal0.2g0g0.3g0g
Vesi98g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana394g133kcal14.8g6g5.4g0.6g
Valittu annoskoko197g67kcal7.4g3g2.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna99g33kcal3.7g1.5g1.4g0.2g
Arvot/100g100g34kcal3.8g1.5g1.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109994