Kana-papusalaatti

Paista kananpalat kypsiksi öljyssä.

Mausta lopuksi broileri mausteella.

Huuhtele ja valuta pavut.

Kypsennä parsakaali höyryssä.

Laita kaikki kamat suoraan lautaselle tai sekoita kulhossa.

Lisää päälle parmesan lastuja

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan kevyet fileeviipaleet (Karinimen), annos 600g48g46kcal9.6g0g0.8g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 13g1.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 11g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaatti 39g9kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Kurkku, tuore22g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Organic mixed beans in water (Biona), annos 240g31g31kcal2.3g5.1g0.2g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 22g7.7kcal1g0.4g0.1g0.5g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g4.4g17kcal1.4g0g1.2g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g6.6g59kcal0g0g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana394g349kcal29.6g15g18g3g
Valittu annoskoko197g175kcal14.8g7.5g9g1.5g
Annoskoko puolitettuna99g87kcal7.4g3.8g4.5g0.8g
Arvot/100g100g89kcal7.5g3.8g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121787