Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore22g2.2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Kirsikkatomaatti, 50g23g4.7kcal0.1g0.9g0.1g0g
Kurkku 18g1.9kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli 16g4.9kcal0.2g0.8g0g0.3g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)34g60kcal7.7g0g2.7g0g
Kananmuna, keitetty 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g37g91kcal6.6g0.5g6.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana394g468kcal41.8g5.4g29.2g1.2g
Valittu annoskoko197g234kcal20.9g2.7g14.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna98g117kcal10.5g1.4g7.3g0.3g
Arvot/100g100g119kcal10.6g1.4g7.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271804