Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 58g66kcal12.3g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Jauheliha porsaan 12%29g62kcal5.2g0g3.5g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 22g61kcal0.4g0.7g6.1g0g
Tomaattimurska, 1 prk29g7.8kcal0.2g1.5g0.1g0.4g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä7.3g23kcal0.8g0g2g0g
Juusto, mozzarella 7.3g19kcal1.4g0g1.5g0g
Soijakastike 2.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper29g102kcal3.5g20.7g0.4g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g2.2g14kcal0g0.1g1.6g0g
Rypsiöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana394g740kcal48g47.2g36.8g1g
Valittu annoskoko197g370kcal24g23.6g18.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna99g185kcal12g11.8g9.2g0.3g
Arvot/100g100g188kcal12.2g12g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315662