Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 34g113kcal3.5g22.8g0.4g1.2g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g38g39kcal7.1g0.2g1.1g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.2g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g39g31kcal0.6g2.6g2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 19g24kcal2.1g0g1.7g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl63g19kcal2.9g1.2g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana394g500kcal32.8g54.4g15.8g4.4g
Valittu annoskoko197g250kcal16.4g27.2g7.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna99g125kcal8.2g13.6g4g1.1g
Arvot/100g100g127kcal8.3g13.8g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180