Jauhelihavuoka

Ruskista ja mausta jauheliha.

Lado vuokaan ensin kesäkurpitsaa siivuina ja päälle sipulirenkaita.

Ripaus suolaa ja mausteita.

Seuraavaksi jauhelihaa ja espanjalaisia vihanneksia.

Näiden päälle uusi kerros kesäkurpitsaa ja sipulia, jauhelihaa ja vihanneksia.

Paista uunissa noin 200C 20-30 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Helkkyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha63g104kcal11.9g0g6.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 47g8.5kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
espanjalaiset vihannekset (Findus), annos 400g63g25kcal0.9g2.8g1.2g1.6g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana394g290kcal26.8g10.4g15.2g4.6g
Valittu annoskoko197g145kcal13.4g5.2g7.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna99g72kcal6.7g2.6g3.8g1.2g
Arvot/100g100g74kcal6.8g2.6g3.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343262