Lohikeitto (kevyt)

1. Kuori perunat ja sipuli, laita ne kattilaan ja lisää vettä niin että kasvikset peittyvät.

Lisää suola ja halutessasi pippuri.

2. Keitä kannen alla kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

3. Lisää kohmeiset lohipalat ja keitä kypsäksi.

4. Lisää maito ja anna kiehahtaa.

5. Syö!

Huom.

Lohen tilalla voi käyttää myös seitiä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 38g28kcal0.7g5.8g0.1g0.4g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)24g28kcal4.7g0g0.8g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)75g35kcal2.4g3.6g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana394g189kcal16g20g4g1.2g
Valittu annoskoko197g95kcal8g10g2g0.6g
Annoskoko puolitettuna98g47kcal4g5g1g0.3g
Arvot/100g100g48kcal4.1g5.1g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96339