Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 36g27kcal4.7g0.4g0.1g2.5g
Voi ingman71g514kcal0g0g57.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 714g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g8.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 17g70kcal0g17.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 371g1274kcal37.8g259.8g4.5g13g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g742g2487kcal89.1g489.9g17.8g60.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3920g8741kcal263.2g1534.4g159g152.8g
Valittu annoskoko1960g4370kcal131.6g767.2g79.5g76.4g
Annoskoko puolitettuna980g2185kcal65.8g383.6g39.8g38.2g
Arvot/100g100g223kcal6.7g39.1g4.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565