Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1244g787kcal37.3g59.7g43.6g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta404g1456kcal52.6g283.1g8.5g14.2g
Voi 31g226kcal0.4g0.1g25.3g0g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 274g391kcal34.2g0.8g28.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3920g5719kcal249g687.4g211g28.4g
Valittu annoskoko1960g2859kcal124.5g343.7g105.5g14.2g
Annoskoko puolitettuna980g1430kcal62.3g171.9g52.8g7.1g
Arvot/100g100g146kcal6.4g17.5g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264356