Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 583g162kcal6.9g23.7g1.2g12.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g76g21kcal0.5g4.5g0.2g1.9g
Punajuuri 93g36kcal0.9g6.4g0.2g2.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha233g387kcal44.3g0g23.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi13g36kcal1.2g0.9g2.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka87g72kcal3g16.6g0.9g0.9g
Vesi875g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3920g1427kcal113.6g104.2g57.4g34.6g
Valittu annoskoko1960g714kcal56.8g52.1g28.7g17.3g
Annoskoko puolitettuna980g357kcal28.4g26.1g14.4g8.7g
Arvot/100g100g36kcal2.9g2.7g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378374