Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 613g2219kcal49.8g483.9g3.4g10.4g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 613g1025kcal169.9g0.1g38g0g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Voi, normaalisuolainen (Valio)18g126kcal0.1g0.1g14g0g
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Valkoviini kuiva 175g120kcal0.5g1g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g70g274kcal23.1g0g19.9g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)26g68kcal3.4g3.2g4.7g0.1g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g219g271kcal6.6g56g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3920g8631kcal512.2g1108.8g196.6g28.2g
Valittu annoskoko1960g4315kcal256.1g554.4g98.3g14.1g
Annoskoko puolitettuna980g2158kcal128.1g277.2g49.2g7.1g
Arvot/100g100g220kcal13.1g28.3g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464680