Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu668g2002kcal27.4g26.7g200.2g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 501g321kcal16g24.1g17.5g0.1g
Katkarapu 267g183kcal38.6g0g2.9g0g
Sieni-sipulihakkelus 334g90kcal5g9.3g1.5g8.9g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 6.7g4.7kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Selleri, annos 50g167g23kcal1.7g5g0g0g
Tilli mauste7.7g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g10g17kcal0.8g3.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3920g5284kcal179.4g138.4g444.8g18.6g
Valittu annoskoko1960g2642kcal89.7g69.2g222.4g9.3g
Annoskoko puolitettuna980g1321kcal44.9g34.6g111.2g4.7g
Arvot/100g100g135kcal4.6g3.5g11.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96636