Kasvissosekeitto

Lisää keitinveteen liemijauhe ja kiehuvaan veteen porkkanat ja perunat.

Viiden minuutin kuluttua purjojen syötävä (eli vaalea) osa ja sipuli pilkottuna.

Lopuksi perunoiden ja porkkanoiden jo pehmettyä lisää joukkoon parsakaali.

Valuta ylimääräinen keitinvesi talteen ja soseuta vihannekset.

Lisää keitinvettä takaisin siinä määrin kuinka juoksevaa ja riittoisaa keitosta haluat.

Lisää haluamasi mausteet ja tilkka rasvatonta maitoa antamaan väriä ja kuohkeutta.

Voilá! Nauti täydellisen ruisleivän kanssa ja nimenomaan nauti - sillä siitähän painonhallinnassa on lopulta kyse.

Tunnista itsesi, halusi ja tarpeesi ja syö vain kun nälkä ja vain kun ruoka todella on nautinnollista!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 785 grammaa

Helinanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g112g68kcal1.7g14.6g0.1g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g125g35kcal0.7g7.4g0.2g3.1g
Purjosipuli 125g29kcal2.3g3g0.2g2.6g
Kukkakaali 250g60kcal4.5g5.5g0.7g5.7g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Vesi1249g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g4.1g6.7kcal0.7g0.9g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen63g21kcal2.1g3.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3925g456kcal24.8g72.2g2.6g26g
Valittu annoskoko1963g228kcal12.4g36.1g1.3g13g
Annoskoko puolitettuna981g114kcal6.2g18.1g0.7g6.5g
Arvot/100g100g12kcal0.6g1.8g0.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86985