Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 108g954kcal0g0g107.9g0g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Sipuli 160g48kcal2g7.7g0.3g2.7g
Tonnikala öljyssä 320g607kcal86.7g0g28.8g0g
Paprika punainen 160g47kcal1.5g7.2g0.6g3g
Kesäkurpitsa zucchini 533g96kcal3g13.3g2.1g3.7g
Tomaatti 640g146kcal3.6g22.1g1.9g9g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3936g3866kcal198.6g111g283.6g38.2g
Valittu annoskoko1968g1933kcal99.3g55.5g141.8g19.1g
Annoskoko puolitettuna984g967kcal49.7g27.8g70.9g9.6g
Arvot/100g100g98kcal5g2.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132358