Perukan suklaakakku

Sekoita kuivat aineet, sulata rasva ja lisää siihen kieh.

vesi, riko munien rakenne.

Kuiviin aineisiin lisätään munat ja vesi-rasvaseos.

Paista 175astetta noin1 tunti.

tee tomusokerista, rasvasta, kaakaosta ja maidosta sekoitus.

Kuumenna se ja kaada kypsän kumotun kaakun päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen240g1728kcal2.4g2.4g192g0g
Vesi, vesijohtovesi 240g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 408g1656kcal0g407.6g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g480g1680kcal16.8g388.8g4.8g14.4g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten72g238kcal16.9g32.4g15.1g7.9g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g6g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 176g251kcal22g0.5g18g0g
Tomusokeri 1dl=60g144g576kcal0g144g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten24g79kcal5.6g10.8g5g2.6g
Oivariini, 80 normaalisuolainen80g576kcal0.8g0.8g64g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 80g37kcal2.4g3.8g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3936g13761kcal135.4g2010g600.2g50g
Valittu annoskoko1968g6881kcal67.7g1005g300.1g25g
Annoskoko puolitettuna984g3440kcal33.9g502.5g150.1g12.5g
Arvot/100g100g350kcal3.4g51.1g15.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135002