Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g962g1193kcal43.3g240.6g5.8g9.6g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g722g931kcal150.1g0g36.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g132g36kcal1.7g6.4g0.3g2.2g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g120g229kcal40.9g1.8g6g0g
Mustapippuri 17g47kcal1.8g6.5g0.6g4.5g
Paprikajauhe 14g46kcal2.1g2.6g1.9g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3936g4964kcal479.8g515.8g101.4g43.4g
Valittu annoskoko1968g2482kcal239.9g257.9g50.7g21.7g
Annoskoko puolitettuna984g1241kcal120g129g25.4g10.9g
Arvot/100g100g126kcal12.2g13.1g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206416