Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 331g141kcal1.3g13.6g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai261g912kcal31.3g185.1g5.5g7.8g
Ruokaöljy keskiarvo 8g71kcal0g0g8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 110g138kcal12.1g0.3g9.9g0g
Jauheliha, sika-nauta 451g999kcal79g0g76.7g0g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Tomaattimurska 401g118kcal2.2g21.3g0.8g7.6g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 201g173kcal6.2g8.8g12g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g175g684kcal50.9g3.5g50.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3936g6490kcal366.8g468g327.8g31.8g
Valittu annoskoko1968g3245kcal183.4g234g163.9g15.9g
Annoskoko puolitettuna984g1623kcal91.7g117g82g8g
Arvot/100g100g165kcal9.3g11.9g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338574