Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 88g39kcal0.4g5.6g0.5g2.9g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g63g244kcal0g61.3g0g0g
Suklaa tumma 38g194kcal1.5g20g11.6g2g
Vesi, vesijohtovesi 3.8g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton5.6g1.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana394g955kcal3.8g174g24.2g9.8g
Valittu annoskoko197g477kcal1.9g87g12.1g4.9g
Annoskoko puolitettuna99g239kcal1g43.5g6.1g2.5g
Arvot/100g100g242kcal1g44.2g6.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914