Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g2.5g18kcal0g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)29g4.3kcal0.6g0.3g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g50g13kcal0.6g2.1g0.1g0g
Katkarapu 45g31kcal6.5g0g0.5g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 50g165kcal1g1.5g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana394g477kcal18.2g10.4g40.2g0.8g
Valittu annoskoko197g238kcal9.1g5.2g20.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna99g119kcal4.6g2.6g10.1g0.2g
Arvot/100g100g121kcal4.6g2.6g10.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678