Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Naudan Sisäpaisti94g103kcal20.6g0.1g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Chili paprika punainen8.4g3.4kcal0.2g0.8g0g0g
Sokeri 0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.9g3kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g75g27kcal1.3g4.8g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana394g322kcal44.8g15g10g1.4g
Valittu annoskoko197g161kcal22.4g7.5g5g0.7g
Annoskoko puolitettuna99g80kcal11.2g3.8g2.5g0.4g
Arvot/100g100g82kcal11.4g3.8g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313729