Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 27g83kcal4.9g13.3g0.3g2.9g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 137g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 30g67kcal5.3g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana395g300kcal20.4g26.8g10.8g6g
Valittu annoskoko197g150kcal10.2g13.4g5.4g3g
Annoskoko puolitettuna99g75kcal5.1g6.7g2.7g1.5g
Arvot/100g100g76kcal5.2g6.8g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470