Kana-kasviskastike

Laita öljy kasariin.

Ruskista kanaa hetki.

Lisää suikaloidut paprikat, huuhdottu ja pilkottu purjo sekä pilkottu tomaatti.

Huuhdo kesäkurpitsa ja halkaise se pituussuunnassa kahtia ja halkaise molemmat puolikkaat vielä pituus ja leveyssuunnassa kahtia.

Vuole juustohöylällä kesäkurpitsa lastuiksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää tomaattimurska ja lihaliemi liuotettuna 2dl kuumaa vettä.

Lisää 1 rkl vehnäjauhoa ja sekoita.

Kypsennä noin 15 min, tai kunnes kastike on sopivan kypsää.

Lisää hienonnettu basilika sekä mustapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.

Nauti riisin tai tumman pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.8kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Paprika punainen 21g6.2kcal0.2g1g0.1g0.4g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g0.9g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 19g4.3kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g56g53kcal11.2g0g0.4g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)35g14kcal0.4g2.5g0.2g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana395g229kcal24.8g11.8g7.2g3.2g
Valittu annoskoko197g114kcal12.4g5.9g3.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna99g57kcal6.2g3g1.8g0.8g
Arvot/100g100g58kcal6.3g3g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185762