Katkaraputsatsiki ja leipäkolmiot

Kopio: Siirry sivulle!

1. Sulata katkaravut jääkaapissa tai huoneenlämmössä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta katkaravut hyvin.

2. Raasta kuorittu omena ja kurkku karkeaksi raasteeksi.

Pane kurkku valumaan siivilään.

Purista ylimääräinen neste pois.

Hienonna puolikas punasipulia, valkosipulinkynnet ja tilli. 3. Sekoita ruokajogurtin joukkoon sitruunanmehu, hunaja, suola, mustapippuri, puna- ja valkosipuli.

Lisää katkaravut, omena- ja kurkkuraaste sekä hienonnettu tilli.

Anna maustua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoamista.

4. Paahda paahtoleivät rapeiksi ja leikkaa kolmioiksi.

Tarjoa katkaraputsatsikin kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Jjarvi76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)32g21kcal4.8g0g0.2g0g
Omena, keskikokoinen 200g36g12kcal0.1g2.5g0.1g0.6g
Kurkku, tuore18g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g18g4.8kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Tilli, tuore 8.9g2.7kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Ruokajogurtti Valio36g32kcal1.6g1.8g2.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton5.4g1.1kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 3.6g12kcal0g2.9g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paahtoleipä, monivilja 38g95kcal2.9g16.4g1.5g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana395g370kcal20.2g50.8g8g5.6g
Valittu annoskoko198g185kcal10.1g25.4g4g2.8g
Annoskoko puolitettuna99g93kcal5.1g12.7g2g1.4g
Arvot/100g100g94kcal5.1g12.9g2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108358