Spagetti jauhelihafrittata rucolan kera

Hienonna sipuli ja porkkana.

Kuullota nämä 5 minuutin ajan öljyssä.

Kypsennä lisää jauhelihan kanssa 5 minuuttia.

Lisää tomaatti.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kypsennä keskilämmöllä vielä 10 minuuttia.

Keitä pasta runsaassa suolalla maustelussa vedessä.

Valuta pasta ja kaada pannulle jauhelihakastikkeen joukkoon.

Sekoita ja anna jäähtyä.

Riko kananmunat joukkoon.

Lisää raastettu parmesaani ja silputtu persilja.

Paista 180 asteessa 28cm halkaisijan vuoassa.

Paista 20 minuuttia kunnes munakas on rapea ja hyytynyt.

Anna asettua 5 minuuttia.

Ripottele päälle rucolaa.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha52g86kcal9.9g0g5.2g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g42g10kcal0.5g1.7g0.1g0g
Spagetti, täysjyvä (Barilla), annos 100g31g105kcal3.9g21g0.6g1.9g
Kananmuna kuorineen punnittu28g36kcal3.1g0.1g2.5g0g
Persilja6.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0.5g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta5.2g24kcal2.1g0g1.7g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g10g2.6kcal0g0g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.9kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana395g569kcal39.6g48g23.4g5.8g
Valittu annoskoko197g285kcal19.8g24g11.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna99g142kcal9.9g12g5.9g1.5g
Arvot/100g100g144kcal10g12.2g5.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411401