Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)67g107kcal12.7g0g6g0g
Punajuuri 45g17kcal0.4g3.1g0.1g1.1g
Kaali, valkokaali18g3.8kcal0.2g0.6g0g0.4g
Pavut,ruskeat suolaliemess15g15kcal1.1g2.3g0.2g3.3g
Peruna, keskikokoinen 60g27g16kcal0.4g3.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)7.1g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g11g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Chili paprika punainen0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana395g355kcal30g21g15.2g10.8g
Valittu annoskoko197g178kcal15g10.5g7.6g5.4g
Annoskoko puolitettuna99g89kcal7.5g5.3g3.8g2.7g
Arvot/100g100g90kcal7.6g5.3g3.9g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96259