Katkarapu-tomaattikeitto

Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g70g25kcal1.1g4.9g0.1g1g
Tomaattimehu Valio47g9kcal0.5g1.9g0g0g
Kalaliemikuutio 0.5g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Sipuli 7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)19g16kcal0.2g0.7g1.3g0g
Katkarapu 25g17kcal3.7g0g0.3g0g
Rypsiöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g27g25kcal2.1g3.7g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana395g203kcal15.8g24g5g6.4g
Valittu annoskoko198g102kcal7.9g12g2.5g3.2g
Annoskoko puolitettuna99g51kcal4g6g1.3g1.6g
Arvot/100g100g52kcal4g6.1g1.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=394378