Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kaali, valkokaali8.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Parsakaali pakaste Rainbow26g5.3kcal0.8g0.5g0g0.7g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g13g40kcal3.2g6.4g0.1g1.5g
Flora ruokakerma 15%6.1g9kcal0.1g0.2g0.9g0g
Rypsiöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana396g155kcal8.8g15.8g6g5g
Valittu annoskoko198g78kcal4.4g7.9g3g2.5g
Annoskoko puolitettuna99g39kcal2.2g4g1.5g1.3g
Arvot/100g100g39kcal2.2g4g1.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376798