Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 44g141kcal11.7g0g10.5g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Makaroni, tumma 44g158kcal5.9g28.8g1.3g2.6g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g14g38kcal2.6g0g3g0g
Tomaattipyree (Felix)11g8.8kcal0.3g1.8g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g55g7.1kcal0.8g0.8g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.1g2.7kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana396g782kcal49g63.6g35.2g5.4g
Valittu annoskoko198g391kcal24.5g31.8g17.6g2.7g
Annoskoko puolitettuna99g196kcal12.3g15.9g8.8g1.4g
Arvot/100g100g198kcal12.4g16.1g8.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437710