Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss55g15kcal0.7g2.7g0.2g1.6g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%44g48kcal1.2g1.2g4.4g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto15g41kcal2.8g0g3.2g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)37g122kcal4.4g24g0.8g2.6g
Tonnikala vedessä 44g46kcal9.8g0g0.7g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana396g622kcal37.8g55.8g27.4g8.4g
Valittu annoskoko198g311kcal18.9g27.9g13.7g4.2g
Annoskoko puolitettuna99g156kcal9.5g14g6.9g2.1g
Arvot/100g100g157kcal9.6g14.1g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81047