Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 876g385kcal4.4g56g5.3g28.9g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g625g2439kcal0g612.9g0g0g
Suklaa tumma 375g1938kcal14.6g199.9g116.3g19.9g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton56g12kcal0.2g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3940g9549kcal38.4g1739.4g243.2g97.8g
Valittu annoskoko1970g4774kcal19.2g869.7g121.6g48.9g
Annoskoko puolitettuna985g2387kcal9.6g434.9g60.8g24.5g
Arvot/100g100g242kcal1g44.1g6.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914