Lihasienikastike

Ruskista sienet, sipulit ja lihat pannussa pienessä määrässä rasvaa.

Ei karelle vaan niin, että esim.

sienten rakenne kiinteytyy ja lihat kunnolla saavat väriä)
Lisää vesi, ruokakerma ja suuruste.

Suuruste kannattaa sekoittaa pieneen määrään vettä ennen kuin sekoittaa kastikkeeeseen.

Keitä kunnes lihat pehmenevät!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g70g266kcal0.7g64.4g0.4g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g42g6.7kcal0.1g1.2g0.1g0g
Porsaan kevyt suikale marinoitu (Atria), annos 400g350g350kcal49g6g15.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos10g73kcal0.1g0.1g8.1g0g
Sipuli (kuorittu)97g26kcal1.3g4.7g0.2g1.7g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)700g595kcal7g24.5g49g0g
Sieni tatti, hapero 700g194kcal12.8g20.3g3.5g13.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3941g3023kcal142g242.4g152.8g30g
Valittu annoskoko1971g1511kcal71g121.2g76.4g15g
Annoskoko puolitettuna985g756kcal35.5g60.6g38.2g7.5g
Arvot/100g100g77kcal3.6g6.2g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268234