Kurpitsakeitto pekonilla

Kuori kurpistsa, poista siemenet.

Paloittele.

Kuori sipuli ja paloittele.

Paahda paistinpannulla pienessä öljy tilkassa.

Kaada vesi, liemikuutio ja kasvikset kattilaan.

Keitä n 20 minuuttia.

Soseuta monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.

Kaada kattilaan lisää tuorejuusto ja lämmitä kunnes juusto on sulanut.

Lisää makua tähän saat paahtamalla pekonia seuraksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 751g119kcal5.6g15g0.8g15g
Vesi1051g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow20g51kcal2g2g3.9g0.3g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g75g188kcal4.4g2.4g17.6g0.2g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3942g756kcal26g46g45g33.6g
Valittu annoskoko1971g378kcal13g23g22.5g16.8g
Annoskoko puolitettuna986g189kcal6.5g11.5g11.3g8.4g
Arvot/100g100g19kcal0.7g1.2g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310093