Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 392g152kcal1.7g26.7g2g10.2g
Karpalo 406g132kcal1.8g14g2.8g13.4g
Vesi980g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow196g666kcal23.5g137.2g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3948g1901kcal54g355.8g17.4g47.2g
Valittu annoskoko1974g951kcal27g177.9g8.7g23.6g
Annoskoko puolitettuna987g475kcal13.5g89g4.4g11.8g
Arvot/100g100g48kcal1.4g9g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832