Kaalisoppa hirvenlihasta

Pistä pieneksi suikaloitu kaali kiehumaan veteen.

Lisää pilkottu porkkana.

Ruskista lihat paistinpannulla oliiviöljyssä.

Mausta suolalla, pippureilla ja yrteillä.

Lisää jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää pannulle pari desiä vettä ja anna kiehahtaa.

Sekoita kastike tasaiseksi ja lisää kattilaan.

Ruskista sipuli, herkkusienet, valkosupuli ja chili pannulla ja lisää kattilaan.

Annan kiehua hiljalleen pari tuntia.

Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 564 grammaa

Jeranen

Enkeli82 sanoi...

Hyvää on, nam!

keskiviikko 23.12.2009 klo 14:08

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 409g114kcal4.9g16.6g0.8g8.6g
Hirvenliha 327g367kcal69.1g0g9.8g0g
Sipuli 146g44kcal1.8g7g0.3g2.5g
Porkkana 128g42kcal0.8g7.1g0.3g3.3g
Herkkusieni 47g7.4kcal1g0.1g0.2g0.7g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Chili paprika punainen8.8g3.5kcal0.2g0.8g0g0g
Vesi876g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 16g139kcal0g0g15.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.8g20kcal0.6g4.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3948g1500kcal158.6g75.2g54.8g31g
Valittu annoskoko1974g750kcal79.3g37.6g27.4g15.5g
Annoskoko puolitettuna987g375kcal39.7g18.8g13.7g7.8g
Arvot/100g100g38kcal4g1.9g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151881