Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g200g1460kcal2g2g160g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g300g1020kcal6g9g108g0g
Kookoshiutale 70g463kcal5.7g4.5g45.2g11.4g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 1120g432kcal1.8g91.4g1g16.8g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4g15kcal0.1g3.2g0.1g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g200g1220kcal38g10g110g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 80g539kcal21.5g5.5g46.4g9.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3948g10297kcal150.2g251.2g941.4g76g
Valittu annoskoko1974g5149kcal75.1g125.6g470.7g38g
Annoskoko puolitettuna987g2574kcal37.6g62.8g235.4g19g
Arvot/100g100g261kcal3.8g6.4g23.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313976