Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g25g180kcal0g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)163g44kcal2.1g7.8g0.3g2.8g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.2g0.5g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)285g43kcal5.7g2.9g0.3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g501g125kcal6.5g21g1g0g
Katkarapu 451g308kcal65.1g0g5g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen13g5kcal0.3g1.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 501g1653kcal10g15g175.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3950g4770kcal183.4g103.8g404g6.6g
Valittu annoskoko1975g2385kcal91.7g51.9g202g3.3g
Annoskoko puolitettuna988g1193kcal45.9g26g101g1.7g
Arvot/100g100g121kcal4.6g2.6g10.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678