Lihakaalijuureskeitto

Pilko ainekset sopivaan kokoon.

Aluksi ruskista sipuli, osa kaalesta ja suikaloitu liha.

Yhdistä ainekset isoon kattilaan ja keitä pienellä tulella vähintään tunti.

Lihan ei tarvitse olla ulkofilettä, mutta oli tarjouksessa edulliseen hintaan ja laadultaan keskinkertaista, jonka paistaminen pihveiksi tuntui vähän kyseenalaiselta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Nonno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1001g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Peruna, keskikokoinen 60g100g60kcal1.5g13g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g6g0.2g2.5g
Kaali, valkokaali400g84kcal4.8g13.6g0.8g8.4g
Ulkofile, nauta (Hk), annos 100g200g246kcal42g0g8.2g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g15g135kcal0g0g15g0g
Voi, 1 tl, 5 g5g37kcal0.1g0.1g4g0g
Soijakastike50g30kcal2.6g4.8g0.1g0g
Mustapippuri, annos 1g1g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 1.5g3.8kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3950g1306kcal106.4g86g57.4g28.2g
Valittu annoskoko1975g653kcal53.2g43g28.7g14.1g
Annoskoko puolitettuna988g327kcal26.6g21.5g14.4g7.1g
Arvot/100g100g33kcal2.7g2.2g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103251