Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1086g651kcal16.3g141.1g1.1g9.8g
Nakki, keskiarvo 451g1051kcal51.4g5.2g92.8g0g
Kananmuna, paistettu 248g500kcal31.7g0.8g41.7g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g68g608kcal0g0g67.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3951g5682kcal201.8g305g406.8g23.4g
Valittu annoskoko1976g2841kcal100.9g152.5g203.4g11.7g
Annoskoko puolitettuna988g1421kcal50.5g76.3g101.7g5.9g
Arvot/100g100g144kcal5.1g7.7g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386094