Canneloni

Keitä pasta melekin kypsäksi.

Laita pasta ja muut ainekset juustoraastetta lukuunottamatta voideltuun uunivuokaan.

Mausta pippurilla, chilillä, basilikalla ja sitruunamehulla.

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 225 asteessa 45–50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, keitetty (Torino), annos 180g4392g5578kcal377.7g874g57.1g101g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)203g365kcal3.6g7.1g34.5g5.3g
Paseerattu tomaatti rainbow3378g1182kcal33.8g233.1g16.9g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton676g1081kcal54.1g27g87.8g0g
Oltermanni 9% (Valio)487g1022kcal150.8g0g43.8g0g
Sipuli (kuorittu)122g33kcal1.6g5.8g0.2g2.1g
Juusto, Feta, Valio, laktoositon203g466kcal28.4g3g36.5g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 541g1229kcal27.4g94.8g76.1g31.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21912kcal1354.8g2489.6g705.8g279.6g
Valittu annoskoko10000g10956kcal677.4g1244.8g352.9g139.8g
Annoskoko puolitettuna5000g5478kcal338.7g622.4g176.5g69.9g
Arvot/100g100g110kcal6.8g12.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109872