Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli74g126kcal9.6g1.8g8.9g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g41g17kcal4.1g0.2g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g12g7.6kcal0.4g0g3g0g
Voi, 1 tl, 5 g15g108kcal0.1g0.1g11.8g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g30g123kcal24.2g2.1g1.8g0.3g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore5.9g1.5kcal0g0.5g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 1.5g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)18g62kcal2.5g9.9g1.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana396g890kcal81.8g29.2g53.4g4.6g
Valittu annoskoko198g445kcal40.9g14.6g26.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna99g223kcal20.5g7.3g13.4g1.2g
Arvot/100g100g225kcal20.6g7.4g13.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384915