Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g60g17kcal0.4g3.6g0.1g1.5g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g21g82kcal0g20.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 59g201kcal6g40.9g0.7g2g
Leivinjauhe 3g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.2g4.4kcal0g1g0g0g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Rypsiöljy 20g179kcal0g0g20.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana396g1079kcal21.4g136.6g48.8g7g
Valittu annoskoko198g540kcal10.7g68.3g24.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna99g270kcal5.4g34.2g12.2g1.8g
Arvot/100g100g272kcal5.4g34.5g12.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257